• INSPIRING SPACES for creative minds
  • Tijdens ontbijt en lunch GRATIS PARKEREN tijdens diner €5,-
EVENTS

EVENTS

Als er één woord is dat ons drijft, is het 'gezelligheid'; je vindt het overal. Maar er is altijd ruimte voor meer ... In The Lobby Fizeaustraat hebben we twee jaren 70 ingerichte eventruimtes. Organiseer een diner in onze private dining of plan een tof event in onze eventruimte 'The Palm Room' *. En vergeet ons terras en de bar niet! Van kleinere zakelijke bijeenkomsten tot grote evenementen, The Lobby Fizeaustraat heeft een inspirerende omgeving om het waar te maken. Ontdek onze twee eventruimtes hieronder en vergeet niet dat ons grote terras en bar ook tot de mogelijk horen om boeken.

 

PRIVATE DINERS & MEETINGS

’s Avonds, een intieme private dining voor groepsdiners tot 60 personen. Organiseer een diner, een cocktailparty of een verjaardagsetentje en bied je gasten een speciaal menu aan tot 6 gangen met de optie om een wijnarrangementen of speciale cocktails toe te voegen.

Overdag een inspirerende en besloten vergaderruimte voor netwerklunches, zakelijke bijeenkomsten of brainstormsessies met veel licht, ruimte, en een projector, scherm en microfoon mocht je dit nodig hebben.

Of het nu voor overdag of ‘ s avonds  is, onze private dining is de ruimte die je zoekt.

Neem contact met ons op voor prijzen, beschikbaarheid en details.

PRIVATE DINERS & MEETINGS
THE PALM ROOM

THE PALM ROOM

The Palm Room - een evenementruimte in het souterrain voor bedrijfsborrels, afstudeerfeesten, verjaardagsfeestjes of een andere goede reden om iets te vieren. Zie het als je eigen privé-pub, met een goed gevulde bar, je eigen muziekkeuze en veel privacy. The Palm Room wordt alleen beperkt door onze verbeeldingskracht.

Als je een openbaar of privé evenement hebt dat je graag zou willen hosten en een inspirerende, underground (letterlijk) ruimte nodig hebt om dat te doen, neem dan alsjeblieft contact op en laten we Amsterdam in beweging brengen.

 

eVents